Alex. Chimu

Pro Area | Creative Writing | Digital Marketing | Web Development
Personal area | Food | DIY | Lifelong Learning

Blog personal

Timp de un an de zile am avut propriul meu domeniu, alexchimu.com, pe care mi-am instalat frumuşel platforma WordPress (cu ajutorul lui Sergiu 🙂 ) şi am început să îmi construiesc brandul personal în jurul blogului.

Din variate motive, două dintre ele fiind activitatea sporadică pe blog şi lipsa banilor în perioada în care trebuia să plătesc domeniul şi găzduirea, am decis să trec la varianta unui blog găzduit pe WordPress. Nu e deloc o alegere inspirată, având în vedere că restricţiile sunt nenumărate, mult mai multe faţă de Blogspot, însă mă simt legat emoţional de WordPress (ciudat, dar asta este 😀 ).

Am decis şi să nu mă întorc la primul meu blog, consider că nu ar fi fost relevant să reiau scrisul pe un blog pe care l-am neglijat ani de zile. Neglijat, în sensul în care public pe el, sporadic, articole cu recomandări de pe Youtube.

Încă mă mai pasionează Marketingul Serviciilor Personale (titulatura vechiului blog) şi totuşi acest blog are altă titulatură: Căutător neobosit de suflete grandioase. Acum sunt obosit (fizic, mi-e somn), astfel încât las pe altă dată explicarea acestei titulaturi melodioase.

Deoarece ţin mult la tot ce am scris, voi publica pe acest blog articolele care se găseau pe alexchimu.com, în categoria Arhivă. Prilej pentru tine să le (re)citeşti, dacă vei considera de cuviinţă.

Eu cred foarte mult în expresia “Sharing is Caring” ! Împărtăşeşte-le şi cunoscuţilor tăi articolele pe care le consideri interesante. Îţi stau la dispoziţie butoanele de mai jos, pe care cu mare bucurie le-am activat din panoul de control, după ce am stat trei zile bosumflat pentru că nu ştiam cum să pun butoane de sharing pe blog.

Mulţumiri şi îmbrăţişări!

Categories: Jurnal

Add comment

Kopy Theme . Proudly powered by WordPress . Created by IshYoBoy.com