Alex. Chimu

Pro Area | Creative Writing | Digital Marketing | Web Development
Personal area | Food | DIY | Lifelong Learning

Blog personal

Alegerile pe care le faci clipă de clipă

9 februarie 2014.Alex. Chimu.0 Likes.0 Comments

Există alegeri pe care le faci şi îţi influenţează întreaga viaţă. Există şi alegeri pe care le faci şi îţi influenţează nesemnificativ viaţa, pentru că există în toate un grad, o măsură şi o intensitate anume. Există şi alegeri pe care nu le faci, însă de fapt a nu alege reprezintă, la rândul său, o altă alegere.

Indiferent de alegerea pe care o faci şi de intensitatea ei, vreau să conştientizezi faptul că faci acea alegere într-o clipă. Într-o clipă, nu în două, nu în trei. Chiar dacă stai şi cugeţi un an sau doi, tot într-o clipă iei o anumită decizie. De aceea, contează doar clipa prezentă, doar în clipa de ACUM poţi alege. Vreau să stai un pic şi să priveşti în interiorul tău, să vezi ce alegeri faci în clipa de ACUM şi cum te fac acestea să te simţi. Conştientizează rezultatul şi acceptă-l.

Mai ales, nu lega alegerea de ACUM de nimic altceva decât de felul în care te face să te simţi. Eu am ales ca diseară să mă duc la un stage de tango, deşi mă doare inima, am avut o noapte albă şi sunt trist datorită faptului că azi am petrecut ultima lecţie de italiană alături de grupul de cursanţi în care mă aflam. Sunt oameni pe care doar mergând la cursul de italiană dimineaţa îi puteam întalni, e vorba de nişte diferenţe culturale care zădărnicesc întâlnirea în alte momente şi contexte. Sunt însă bucuros că voi întâlni alţi oameni mergând la cursul de italiană seara.

Alege în clipa de faţă ceea ce te împlineşte pe plan interior cel mai mult!

Tags: #alegeri

Add comment

Kopy Theme . Proudly powered by WordPress . Created by IshYoBoy.com