Alex. Chimu

Pro Area | Creative Writing | Digital Marketing | Web Development
Personal area | Food | DIY | Lifelong Learning

Blog personal

Despre brandul personal, pe scurt

24 mai 2012.Alex. Chimu.0 Likes.0 Comments

Căutător neobosit de suflete grandioase. Un brand personal care să capteze atenţia consider că e un brand care beneficiază şi de un slogan potrivit.
Îmi doresc să întâlnesc mereu oameni integri şi înţelepţi, cu toate că nu par sociabil şi dornic de comunicare, la prima vedere.
Caut oamenii care au ceva de spus, oamenii care au acea sclipire în ochi atunci când vorbesc despre ceea ce îi pasionează, oamenii care arată că iubesc viaţa, oamenii care îmi inspiră ideea de simplitate elegantă. Astfel de oameni sunt mai mult decât caractere complete şi verticale, sunt oameni compleţi, care iubesc şi trăiesc propria lor viaţă şi nu viaţa altora. Oameni care se conduc după 4 îndemnuri: Trăieşte, Iubeşte, Învaţă, Lasă o moştenire.

Internet marketing enthusiast, willing to become specialist. Brandul personal este, de asemenea, dedicat comunicării pe plan profesional. Numai că pe plan profesional consider că este necesar să includ şi o componentă funcţională, care să vorbească despre obiective şi calificări în general, care să constituie un punct de pornire pentru cei care doresc să colaboreze cu mine. Bineînţeles, sloganul reflectă şi situaţia mea profesională temporară. Sunt dornic să învăţ şi abia am început să mă îndrept către titlul de specialist. Când voi ajunge la un nivel care să-mi permită atribuirea titlului de specialist, voi deveni specialist willing to become expert…

Ok, acum că ţi-am prezentat cele două sloganuri pe care le-am stabilit pentru brandul meu personal, te invit să te gândeşti la un slogan pentru brandul tău personal, dacă nu ai deja un slogan stabilit. Dacă alegi să mi-l împărtăşeşti, îţi mulţumesc şi te rog să îl postezi într-un comentariu la articol.

Add comment

Kopy Theme . Proudly powered by WordPress . Created by IshYoBoy.com